Hrvatska "bez kočnica" u boj s Talijanima za broncu

Objavljeno: 11.02.2012. 16:48

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: Drago Sopta / CROPIX

U zagrebačkoj Areni danas će se odigrati posljednje utakmice Europskog prvenstva u futsalu. U utakmici za treće mjesto hrvatski reprezentativci pokušat će pobjedom protiv Italije medaljom okruniti odličan nastup na Europskom prvenstvu, piše Igor Šestak za Sportnet

Za Hrvatsku i Italiju polufinalni protivnici pokazali su se presnažni te će se morati zadovoljiti borbom za treće mjesto. U oba tabora žale zbog propuštenog finala, ali im se vratio optimizam i pokušat će sve kako bi Euro zaključili pobjedom.

I jedna i druga reprezentacija zadovoljna je učinjenim na ovom turniru. Talijani su sretni što su se vratili među prve četiri reprezentacije Europe, a Hrvatima je polufinale povijesni uspjeh jer su do sada na Euru nastupili samo dva puta i do ovog natjecanja nisu uspjeli proći skupinu.

Hrvatska je apsolutno iznenađenje ovog Europskog prvenstva. Uoči prvenstva postojala je nada da bi Hrvati mogli proći skupinu, ali ovako visok plasman nitko se nije usudio prognozirati. Hrvatska se našla u izabranom društvu i nitko ne smije biti tužan ili razočaran završi li prvenstvo kao četvrta reprezentacija Europe.

Izvor: hrsport.net

Komentari