ŽNS VARAŽDIN

Hrvatska futsal reprezenatcija igrat će protiv Albanije u Varaždinu!

Objavljeno: 21.01.2021. 17:35

Zadnja izmjena: 21.01.2021. 18:56

Hrvatska A futsal reprezentacija dolazi u Varaždin odigrati kvalifikacijsku utakmicu protiv Albanije, za odlazak na SP 2022 u Litvi.

Reprezentacija predvođena izbornikom Marinkom Mavrovićem dolazi u nedjelju, 24. siječnja u Varaždin, a kvalifikacijski susret protiv Albanije održat će se u srijedu, 27. siječnja s početkom u 19,00 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin ali bez gledatelja i uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera.

Hrvatska futslal reprezentacija susret će odigrati u organizaciji HNS-a i uz suorganizaciju ŽNS Varaždin. U velikoj dvorani Gradske sportske dvorane Varaždin već se priprema teren prema pravilima svjetske organizacije, ako i priprema za dolazak reprezentacija i službenih osoba. Reprezentacija Albanije dolazi u ponedjeljak, 25. siječnja a odsjest će u varaždinskom hotelu Park Boutique, dok će hrvatska reprezentacija biti smještena u hotelu Turist.

Pripreme u tijeku

- Službene osobe bit će smještene u Čakovcu u hotelu Castellum, rekao je glavni tajnik ŽNS Varaždin Ivan Novak. - Prvi i drugi sudac su Ingo Heemsoth iz Luxemburga i Michael Lima de Sousa iz Njemačke, treći sudac bit će Josip Dujmić iz Rijeke, četvrti sudac Dino Kramar iz Varaždina, dok je UEFA delegat Zoran Dimić iz Srbije, a kontrolor suđenja je Perry Gautier iz Belgije. ŽNS Varaždin odgovoran je za službene osobe, te za organizaciju utakmice od mjerenja temperature na dalje. Organizaciji ovog susreta pomogla je Varaždinska županija kroz Savez športova Varaždinske županije, te Grad Varaždin putem donacije. Isto tako u pomoć oko organizacije uključio se i počasni konzul Albanije Stjepan Šafran iz Vinarije Šafran, naveo je Novak te dodao kako se na utakmici očekuje i Ambasador Republike Albanije te predstavnici HNS-a. Svaka reprezentacija prema epidemiološkim pravilima ima pravo na po 15 osoba na utakmici.

Hrvatska futsal reprezentacija bit će u Varaždinu do četvrta, 28. siječnja, a već u petak lete za Dansku gdje se igra sljedeći kvalifikacijski susret.

Komentari