Hrvatska - Slovenija (U21):Ivo Šušak startao remijem

Objavljeno: 09.02.2011. 19:22

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: Bruno Konjević / CROPIX

Nasljednik Dražena Ladića na klupi mlade hrvatske nogometne reprezentacije, Ivo Šušak, u svojoj je prvoj utakmici ubilježio neriješeni ishod na gostovanju u Sloveniji. Bilo je 1:1...piše Borna Rupnik za SportNet.

Prijateljska utakmica ponajboljih hrvatskih i slovenskih nogometaša do 21 godine starosti bila je pod posebnim povećalom zbog "povratnika" Ive Šuška na klupi, a naše su mlade nade naposljetku na terenu u Kopru izborile remi.

Hrvatska je povela u drugom poluvremenu - u prvom je Ante Vukušić bio pogodio okvir gola - nakon lijepog slobodnog udarca Zvonka Pamića, igrača njemačkog Bayera iz Leverkusena na posudbi u Freiburgu. Precizan je bio u 65. minuti, ali samo tri minute poslije Slovenci su stigli do poravnanja.

Za konačnih 1:1 pogodio je Filip Valenčič, igrač Interblocka, i to samo nekoliko minuta nakon što ga je izbornik Tomaž Kavčić poslao u igru. Rezultat se više nije mijenjao ponajviše zahvaljujući sigurnim intervencijama vratara s jedne i s druge strane.

Nastup je zabilježio i igrač Varaždina Roberto Punčec, odigravši drugih 45 minuta, a od 46. u igru je ušao i Mario Sačer.

Slovenija U21 - Hrvatska U21 1:1

Slovenija U21: Oblak, Širok, N. Mevlja, Kampl, Delamea (od 46' Mitrovič), Krhin, Vinko (od 46' Jelenič), Črnčič (od 64' Valenčič), Lazarevič (od 78' Zamernik), M. Mevlja (od 46' Fink), Smukavec

Hrvatska U21: Delač, Celjak (od 59' Jakoliš), Jozinović (od 46' Rugašević), Andrijašević (od 46' Punčec), Kelić, Pavlović, Ademi, Ozobić (od 46' Pamić), Vukušić (od 46' Abdurahimi), Trebotić (od 46' Slišković), Vujičević (od 46' Sačer)


Tekst: Borna Rupnik / SportNet

Foto: Bruno Konjević / CROPIX

Komentari