Radni sastanak i prijem

Hrvatski školski sportski savez čestitao Drugoj gimnaziji na uspjehu u Francuskoj

Objavljeno: 24.06.2016. 18:33

Zadnja izmjena: 24.06.2016. 18:58

Foto: Druga gimnazija Varaždin

Danas, 24. lipnja, u Drugoj gimnaziji Varaždin ravnateljica Zdravka Grđan održala je radni sastanak i prijem predstavnika Hrvatskoga školskoga sportskog saveza – glavnog tajnika HŠSS-a Hrvoja Čustonju i stručnog suradnika HŠSS-a Josipa Košutića.

Nakon odrađenoga zajedničkog projekta SCHOOL EURO UEFA 2016. U Francuskoj, gdje su učenici Druge gimnazije Varaždin osvojili 4. mjesto u rangu 22 država, ravnateljica Grđan zahvalila je predstavnicima HŠSS-a na ukazanom povjerenju i odabiru učenika nogometaša varaždinske Druge gimanzije, uručivši im službenu zahvalnicu.

Glavni tajnik HŠSS-a Hrvoje Čustonja čestitao je učenicima na odličnom postignutom rezultatu i pohvalio organizaciju cijelog projekta, posebno istaknuvši kako je Druga gimnazija na najljepši mogući način predstavila Grad Varaždin, Varaždinsku županiju i Republiku Hrvatsku.

Sastanku je nazočila i tajnica Školskoga sportskog saveza Varaždinske županije Ivana Putarek, koja je uz ravnateljicu Zdravku Grđan, profesore tjelesne i zdravstvene kulture Daria Kosa i Marijana Androvića, trenera Gorana Labaša i suca Filipa Hirša bila članica delegacije u Francuskoj.

Sastanak se nastavio i u prostorijama Varaždinske županije, kod pročelnika Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport Miroslava Huđeka.

Svi sudionici današnjih sastanaka složili su se kako je sport vrlo važno i neizostavno područje unutar sustava odgoja i obrazovanja, koje sustavnim radom i nekim dodatnim suvremenim oblicima rada treba poboljšati i dalje razvijati.

Komentari