I Manchester United opet u utrci za Modrićem

Piše: evz/VLM

Objavljeno: 16.07.2011. 15:13

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Alex Ferguson potvrdio je da su odustali od Sneijdera, a engleski mediji pišu da se United sada vraća u utrku za Modrićem

Chelsea bi navodno trebao poslati i treću službenu ponudu za Luku Modrića, vrijednu 35 milijuna eura, no engleski mediji pišu da su Spursi već napisali odbijenicu.

Luka se pak oporavio od lakše ozljede gležnja te će danas igrati u pripremnoj utakmici protiv Kaizer Chiefsa u Johannesburgu.

Bivši nogometaš, a sada kolumnist Guardiana Toni Cascarino smatra da će Modrić na kraju ipak završiti u Chelseaju.

- Mislim da Tottenham samo podiže cijenu, da je vjerojatno već odlučio prodati ga. Svjesni su u tom klubu da će Chelsea još dosta povisiti ponudu, jer u momčadi nema igrača poput Modrića. Takav kreator igre im je nužan, jer Lampard ne može sam - napisao je Cascarino.

Menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson jučer je potvrdio da je ManU odustao od Wesleya Sneijdera, a engleski mediji pišu da se vraća u utrku za Modrića.

U međuvremenu, Luka Modrić je na predsezonskoj turneji u Južnoj Africi s Tottnhamom zadobio ozljedu gležnja zbog koje propušta pripremnu utakmicu protiv Kaiser Chiefsa. No, u utorak protiv Orlando Piratesa trebao bi biti spreman.

- Luka ima manjih problema s gležnjem, no bit će sve u redu za nekoliko dana - rekao je Joe Jordan, pomoćnik trenera Harrya Redknappa koji u JAR stiže u nedjelju.

- Stisnuo je zube, dan za danom je na treninzima, radi i druži se sa suigračima. Izniman je profesionalac, a o njegovim sposobnostima ne trebamo ni razgovarati. Zbog njih i jesmo očajni u nastojanju da ga zadržimo - rekao je Jordan.

Ipak, Modrić je napravio velik propust po klupskom pravilniku izrazivši želju za odlaskom te će biti financijski kažnjen. Kako je predsjednika Levyja optužio za aroganciju u prevaru, ostat će bez dviju tjednih plaća, odnosno 80 tisuća funti.

Komentari