Igor Pamić suspendiran, igrači ne žele trenirati!

Piše: evz / VLM

Objavljeno: 08.03.2011. 15:22

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: Nenad Dugi / CROPIX

Uoči utakmice s NK Varaždinom, Karlovac u problemima. Igor Pamić suspendiran je, a igrači odbili trenirati...

NK Karlovac suspendirao je na mjesec dana vlastitog trenera Igora Pamića! Kao razlozi navedeni su pijanstvo (policija ga uhvatila sa 0,57 promila alkohola u krvi), odbijanje testiranja na droge te, kako je naglasio predsjednik Stjepan Turković, narušavanje ugleda kluba. Kao nastavak priče igrači dvoje hoće li nastaviti trenirati, dok tajnik kluba Dražen Mejašić i Pamićev pomoćnik Miroslav Kljunac daju ostavke!

- Glupost je da nam je trener zabranio da potpišemo bilo što, pa mi smo odrasli ljudi i imamo obitelji. Vidjet ćemo hoćemo li uopće trenirati svih tih 30 dana koliko traje suspenzija - govorili su igrači okupljeni u klubu.

- Ja sam prijavio Pamića, a Disciplinska ga je komisija kaznila - potvrdio je Turković, a kao grijeh treneru je navedeno i što nije u medijskim istupima branio svog šefa Turkovića nakon članaka koji su bili usmjereni protiv njega!?

Čelnici kluba nemaju odgovor na pitanje tko će voditi momčad u tih mjesec dana ako pomoćnik Kljunac doista ode.

Sam je Pamić pak rekao:

- Prihvaćam odluku kluba, smatram da dobro radim svoj posao i da NK Karlovac sve ovo ne zaslužuje, a na igrače neću vršiti pritisak. Štoviše, savjetujem im da nastave trenirati jer to im je posao i od toga žive.

Podsjetimo, Pamića su prošli vikend u središtu Karlovca zaustavili policajci koji su nakon kontrole otkrili da je vozio sa 0,57 promila alkohola u krvi. Cijeli je slučaj Pamića toliko razljutio da je nakon toga odbio testiranje na drogu. Ostao je bez vozačke dozvole, a protiv njega pokrenut je i prekršajni postupak. Prijeti mu kazna od 15.000 kuna ili zatvor do šezdeset dana. Zanimljivo je da mu je novčana kazna zaprijetila upravo u vrijeme kad mu je nova uprava na čelu sa Stjepanom Turkovićem odlučila drastično smanjiti plaću.

Pamić je disciplinski prijavljen zbog sukoba s policijom, ali i jer je igračima govorio da ne potpišu dokument na kojem piše da klub prema njima nema potraživanja.

Navijačka skupina Gademz dala je javnu podršku treneru.

Komentari