Igrači Karlovca uz Pamića, i dalje štrajkaju

Objavljeno: 09.03.2011. 16:37

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Igrači Karlovca nastavili su štrajk. Iako su se ujutro u 10 sati u vrijeme kad je zakazan trening pojavili na stadionu ostali su dosljedni u svojoj odluci da ne treniraju, te su se nakon pola sati razišli.

Ovo što se događa našem šefu nije u redu. Zato smo i dalje dosljedni našoj odluci da nećemo na teren dok se on ne vrati. Svjesni smo svih posljedica koje iza toga stoje, a spremni smo čak i na raskid ugovora, no nećemo se povući – rekao je kapaten Josip Jerneić, još jednom pruživši podršku Igoru Pamiću.

Na stadionu su jučer ujutro bilo gotovo svi koji se ne bilo koji način vežu uz klub izuzev predsjednika Turkovića. Pamić je sjedio u klupskom kafiću, kraj njega bio je i pomoćni trener Kuljanac, sa radnicima je razgovarao tajnik Dražen Mejašić, a stigli su i Gademzi koji su dan ranije stadion napustili tek nekon što su izviždali predsjednika Turkovića na odlasku. Pamiću telefon nije prstajao zvoniti, pa je u jednom trenutku čak i izvadio bateriju iz aparata. Na stadion je stigao i direktor Zdravko Marčetić očito pokušavajući s Pamićem naći zajednički jezik. No po gestikulacijama Paminjo je očito ostao čvrst.

– Pokušavaju me nagovoriti na neki sastanak. Naravno da sam za to i za dogovor, no poučen predhodnim slučajevima tražio sam da na sastanku bude i predstavnici Gademza i igrača – rekao je Pamić.

Dan ranije nakon dvosatnog sastanka igrača i predsjednika Turkovića Pamić je igrače okupio na terasi kafića i održao im je iznimno emotivan govor.

– Ja, Igor Pamić sam vas izabrao da igrate ovdje i da predstavljete ovaj klub. Danas sam ponosan na vas jer znam da ste dobri i pošteni ljudi koji savjesno odrađuju svoj posao. Ja sam vas stvorio, ali vaše ponašenje, zalaganje i rezultati stvorili su i mene. Zato vas doživljavam kao svoju obitelj i svoju djecu i nedam da itko reće išta protiv vas. Ipak molim vas da mislite i na svoju djecu, svoje žene i roditelje. Napravite oko što morate, a ja ću uvijek biti uz vas. Idite mirno kućama, bez ikakvih gluposti – rekao im je Pamić.

Nakon toga svi su se razišli, a navijači su ih ispratili pljeskom otvorivši im službena vrata stadionskog dvorišta.

Uz niz optužbi i prozivanja bivšeg ministra Branka Vukelića, za kojeg su i Gademzi i Pamić tvrdili da iz sjene vuče sve poteze u klubu jučer je na ulazu osvanuo i grafit Vukelić lopove.

– To je laž i ako Pamić tako govori on laže. Zašto to radi pitajte njega. On je stručnjak koji je puno dao NK Karlovcu, no njegovi postupci proteklioh dana puno su naštetili klubu. Vjerujem kako će ipak svi sjesti za stol i dogovriti se i to vrlo brzo, U klubu svatko treba raditi svoj posao, igrači igrati, a uprava voditi klub. Vjerujem Upravi, a ne Pamiću – rekao je Vukelić.

Komentari