supermoderna Kina

POSEBNE FOTKE Igrači Varaždina fascinirani stadionom u Kini, a Malenica - vlakovima

Objavljeno: 17.12.2017. 12:24

Zadnja izmjena: 17.12.2017. 12:25

Igrači Varaždina nastavljaju svoju kinesku turneju, sada su u gradu Duyun, velikom oko pola milijuna stanovnika, s bogatom prošlosti - ali i čudima suvremene tehnologije, u kojima Kina spada u svjetski vrh.

Na igrače je najjači dojam ostavio velebni i novi Qiannan stadion, o kakvome u Hrvatskoj možemo samo maštati. A na dogradonačelnicu Malenicu - koja je tu došla uime grada - snažan su dojam ostavili supermoderni kineski vlakovi. Ovaj kojim se imala prilike voziti postiže brzinu od gotovo 300 kilometara na sat. Samo se možemo pitati hoćemo li mi ikada imati ovako nešto... 

A na fejsu NK Varaždina osvanule su i fotke novije generacije - one koje možete vrtjeti u krug, tako da pogledate cjelokupni stadion, kao i naše igrače spremne za okršaj. Kliknite na ove fotografije, pa onda skrolajte mišjem u krug. Uživajte u novoj tehnologiji pravljenja slika - sasvim prikladnoj za supermodernu Kinu. Nas jedino može tješiti da smo u nogometu i dalje ispred njih, ali s obzirom koliko ulažu novaca u sport neće ni naša nadmoć predugo trajati.

Komentari