Inter Zaprešić danas gost Obreša u Svetom Iliji

Objavljeno: 26.08.2014. 15:28

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Izvor: Ilustracija

Nekad ugledni prvoligaš a danas član Druge HNL Inter Zaprešić u Svetom Iliji će s početkom u 17:30 sati odigrati prijateljski dvoboj sa županijskim prvoligašom Obrešom.

Zaprešićanima će ogled u Svetom Iliji odlično poslužiti za brušenje forme pred nimalo ugodno gostovanje u Imotskom, možda i za podešavanje nišanskih sprava s obzirom da se u prva dva kola baš i nisu istaknuli efikasnošću, iako su obje utakmice igrali na domaćem terenu (Dugopolje 0:2, Hrvatski Dragovoljac 1:0).

Daleko je bolje u prvenstvo ušao županijski prvoligaš Obreš koji je također odigrao dva kola, ali – zanimljivog li detalja – oba puta gostovao. Obreš unatoč tome što se svojoj publici još nije predstavio ne zna za poraz, prvenstvo je otvorio remijem u Nedeljancu (1:1), Lepoglavu pak je kao gost deklasirao (3:0 slavlje Obreša u Lepoglavi).

Vrijednu poveznicu ova dva kluba čini inače sadašnji trener Intera Samir Toplak. Nogometni stručnjak iz Kneginca, nekadašnji prvotimac Varteksa, ali i primjerice bundesligaša Bochuma, također i hrvatski reprezentativac, u Obrešu je u svojim zrelim godinama upisao i igračke minute, ali i trenerski staž. Ne treba sumnjati da će dečki 'z Ilije itekako biti motivirani bivšem učitelju prezentirati usvojeno nogometno gradivo...

Komentari