NK IVANČICA

Iskusni napadač pojačao momčad NK Ivančica

Objavljeno: 15.01.2023. 08:17

Zadnja izmjena: 15.01.2023. 12:17

Foto: NK Ivančica

Tijekom zimske stanke uprava NK Ivančica poduzela je korake kako bi pojačala seniorsku momčad na pozicijama na kojima su zaključili da su deficitarni.
Jesenska polusezona 2022./2023. u Elitnoj ŽNL Varaždin, pokazala je da je unatoč dobrim igrama problem momčadi u realizaciji prilika za postizanje pogodaka.
Stoga je pristupnicu za seniorsku momčad NK Ivančica potpisao iskusni nogometaš Ivan Kostelac (29) iz Varaždina, dosadašnji igrač NK Dubravčan iz Donje Dubrave, koji se natječe u 1. ŽNL Međimurske županije.

Ivan igra na pozicijama napadača i krilnog napadača, a u polusezoni 1. Međimurske ŽNL za dosadašnji klub koji se trenutno nalazi na 3. mjestu postigao je 10 golova. Prošao je sve mlađe kategorije NK Varaždin. U dosadašnjoj nogometnoj karijeri igrao je za NK Varteks, NK Jalžabet, UFC Strallegg i UFC St. Jakob u Austriji te NK Dubravčan.

Spomenimo i to da uprava NK Ivančica napominje kako i dalje radi kako bi dovela igrače koji bi dodatno pojačali vezni i napadački dio seniorske momčadi, kako bi u proljetnom dijelu momčad konkurirala za sam vrh tablice Elitne ŽNL Varaždin.

 

 

Komentari