transfer

Ivan Štefanec novi je igrač NK Bukovčan

Objavljeno: 20.07.2017. 09:22

Zadnja izmjena: 20.07.2017. 09:25

Foto: facebook

NK Bukovčan iz Velikog Bukovca pojačao je svoje redove. Radi se o Štefanec Ivanu, igraču koji je započeo svoju nogometnu karijeru upravo u ovom klubu.

Svojim igrama u mlađim kategorijama Bukovčana privukao je pažnju Podravine iz Ludbrega, pa je 2013. godine prešao u kadete tadašnjeg trećeligaša. Nakon Podravine karijeru je nastavio u Plitvici iz Selnika, a školovanje ga je odvelo u Rijeku, pa je Plitvicu bio primoran zamijeniti Zametom iz Rijeke. Nakon pola sezone provedene u NK Zamet, vraća se u Plitvicu iz Selnika odakle je i stigao u NK Bukovčan. Pošto se radi o polivalentnom i tehnički potkovanom defanzivnom igraču, trener Zdelar će ga koristiti na pozicijama zadnjeg veznog odnosno stopera, dok on sam kaže da može pokriti sve pozicije u momčadi. 
- Sigurni smo da će se Ivan vrlo brzo uklopiti u našu momčad jer je sa većinom sadašnjih prvotimaca dijelio svlačionicu u mlađim uzrastima, dok mu je na početku karijere trener bio sadašnji trener seniorske ekipe.- stoji na facebook profilu NK Bukovčan.

 

Komentari