NOGOMETNI KLUB IVANČICA

Ivančani proslavili osvajanje naslova prvaka 1. ŽNL i plasman u viši rang natjecanja

Objavljeno: 04.06.2019. 10:00

Zadnja izmjena: 04.06.2019. 10:03

Nogometaši Ivančice proslavili su naslov prvaka 1. ŽNL pred svojima navijačima. U 25.-tom, pretposljednjem kolu pobijedili su ekipu Budućnosti 7:2 i na taj način još jednom pokazali da su najbolja momčad lige.  

Pobjednički pehar seniorima NK Ivančice uručio je ivanečki gradonačelnik Milorad Batinić, a medalje je podijelio dožupan Tomislav Paljak.

U utakmici s Budućnosti čuvani su standardni prvotimci, igrači koji su iznijeli čitavu sezonu, povrijeđeni  Friščić i Loparić, dok radi poslovnih i privatnih obaveza nisu konkurirali  Ribić, Vuković i M. Jerebič. Radi tih okolnosti dana je veća minutaža rekonvalescentima i još uvijek nespremnima Vincekoviću i Kolareku, mladima Martinčeviću i Piskaču te D. Jerebiču.

U lijepoj atmosferi na dobro ispunjenoj tribini gradskog igrališta i u nazočnosti gradonačelnika Batinića i dožupana Paljaka, koji su obojica su bili igrači Ivančice, razloge za dodatno slavlje ponudli su kapetan T. Jagić te Božak i Vrbanić, trojka koja je  postigla svih sedam golova.

Utakmici je nazočio i bivši igrač NK Ivančica, član mlade reprezentacije Hrvatske, Robert Murić (NK Rijeka) koji je nakon odgledane čitave utakmice pokazao svu svoju veličinu u dugotrajnom druženju i fotografiranju sa svima kao i u demonstraciji nekih elemenata tehnike brojnim igračima klupskih selekcija U 9 i U 11.

Komentari