RUKOMETNI KLUB IVANČICA

Ivančani tijesno poraženi od vodećeg Čakovca

Objavljeno: 18.11.2018. 18:06

Zadnja izmjena: 18.11.2018. 18:08

U 10. kolu 2. HRL Sjever RK Ivančica je na gostovanju kod prvoplasirane ekipe RK Čakovec "tijesno" izgubila 32:31. Bio je to pravi derbi, prvoplasirane i četvrtoplasirane ekipe.

Momčad iz Ivanca u utakmicu je ušla u grču i s previše respekta prema favoriziranoj ekipi domaćina. To se ubrzo odrazilo na rezultatu. Već u prvih 10 minuta susreta Čakovec je u prednosti od 2 do 3 gola. Tijekom cijelog prvog dijela obrana Ivančana nije bila na razini prethodnih izdanja, a u napadu nam je velike probleme stvarao domaći vratar.

U nastavku susreta nema velikih poromjena a Čakovca dolazi od čak 6 golova razlike, 26:20. Tada se činilo kako je utakmica riješena. Međutim, nakon time-outa, konačno se probudila ekipa Ivančice. U napadu je proradio Z. Vidoni, obrana je bila agresivnija i pokretljivija, golman Geci povezuje nekoliko obrana i malo-pomalo vraća se Ivančica u utakmicu. U nekoliko navrata je prednost domaćina samo jedan i bilo je prilika za izjednačenje, ali kao da nije bilo dovoljno snage za to. Iskusna ekipa Čakovca na kraju je slavila teško osvojene bodove, a ekipi iz Ivanca je ostao žal za propuštenim. 
Strijelci za Ivančicu: Vedran Huđ 11, Zoran Vidoni 6, Marko Maloić, Matija Kušen i Filip Canjuga po 4 i Filip Vidoni 2 gola.

U nastavku prvenstva očekuje nas domaći susret protiv ekipe GRK Varaždin 2.

Komentari