PK FEEL

Iz Požege se vraćaju sa sedam zlata, tri srebra i jednom broncom

Objavljeno: 27.06.2021. 18:56

Zadnja izmjena: 28.06.2021. 11:25

Ove je subote u Požegi održan Kup Gradova u organizaciji Twirling kluba Požege, Požeških mažoretkinja, Plesnog kluba Boa te Plesnog studia Marine Mihelčić.

Plesni Klub Feel Varaždin pod vodstvom licencirane voditeljice plesnih tehnika, Romane Ratkaj, osvojio je brojne nagrade.

Feel Cicibani osvojili su zlato i broncu u kategoriji cicibana, Feel Mega Cicibani sa dvije koreografije osvojili su zlato u konkurenciji Požege i Nove Gradiške. Feel Fantastic također zlato, Feel Move s prvom koreografijom osvojio je srebro, sa drugom zlato, Feel Modern, duo Eve i Lede odnio je zlato, solo točka Gabriele Cepanec, zlato, dok su juniorke Feel The Best uzele dva srebra.

- Presretna sam da moji Feelovci nakon dugo vremena ponovo mogu na profesionalnim plesnim podijima pokazati ono što marljivo treniraju. Neopisivo je vidjeti dječji osmjeh na postolju, to je moja najveća nagrada, izjavila je Romana Ratkaj. nakon cijelodnevnog bodrenja svojih članova, kojima u tim trenucima trebaju one zadnje riječi potpore i pozitive.

Sezona za PK Feel još nije završila, breakeri se spremaju za državno prvenstvo koje će se početkom srpnja održati u Sisku. 

Komentari