Međužupanijska liga

Jalžabet bolji od Međimurca za drugu poziciju lige, Varteks uvjerljiv protiv Graničara

Objavljeno: 16.05.2016. 08:43

Zadnja izmjena: 16.05.2016. 08:45

Foto: Arhiva

Kompletirano je 26. kolo Međužupanijske lige, a do pobjeda u nedjeljnim susretima od predstavnika Varaždinske županije stigli su Varteks, Plitvica iz Gojanca i Jalžabet.

Bumbari su na stadionu Varteksa pobijedili Graničar iz Kotoribe s uvjerljivih 3:0, a pogotke u pobjedu ugradili su Matija Cvetko, Neven Vukman i Ivan Sokser.

Plitvica iz Gojanca gostovala je kod Zadrugara te je slavila s 2:0, pogocima Vjekoslava Trojka i Jošue Horvata. Do nove pobjede stigao je i najbolje plasirani županijski predstavnik Jalžabet koji je u gostima kod Međimurca upisao pobjedu rezultatom 2:1. Jalžabećane je u vodstvo doveo Nenad Hanc u 20. minuti, domaćin je izjednačio preko Darka Vabeca u 37. da bi Hanc svojim drugim golom u 74. donio pobjedu gostima.

Još su subotu Zelengaj je iznenadio Rudar u Murskom Središću s minimalnih 1:0, dok je Novi Marof poražen kod Centrometala u Macincu 4:1.

U sljedećem kolu na rasporedu je županijski derbi 27. kola između dvije najbolje plasirane ekipe iz naše županije, drugoplasiranog Jalžabeta i šestoplasiranog Varteksa.

Komentari