KOMENTAR UTAKMICE

Jeftić izdvojio što moraju ponoviti igračice Koke

Objavljeno: 03.02.2022. 19:54

Zadnja izmjena: 03.02.2022. 19:59

Jučerašnji poraz ŽRK Koka od RK Podravka Vegeta 28:32, nije obeshrabrio varaždinske rukometašice u nastavku prvenstva 1. HRL za žene.
Zoran Jeftić, trener ŽRK Koke čestitao je svojim igračicama na agresivnosti, borbenosti i želji.

- Nismo bili kompletni jer neke cure rade, neke su u samoizolaciji, a neke su na fakultetu i ovih devet igračica plus tri golmanice su iznjedrile cijelu utakmicu. Nije bilo lako, ali ovo je pokazatelj da kada se hoće onda se i može. Od borbenosti, do želje i agresivnosti koju moramo pokazivati na svakoj utakmici, a ne samo protiv Podravke, naglasio je Jeftić. 

Sličnog je mišljenja i Lara Perić, igračica ŽRK Koke.
- Nismo bili u punom sastavu, puno cura je falilo i ostali smo na 10 igračica. Nismo imali puno izmjena i očekivali smo puno veći poraz, ali s našom borbom i željom, voljni momenti je bio na vrhuncu kod nas jer smo došli do minimalne razlike i izgubili smo sa samo četiri gola razlike. Čestitam Podravci i svojim curama na borbenosti i dobroj igri, dodala je Perić.

U ŽRK Koka fokus je već na sljedećem, kolu kada Varaždinke igraju protiv ekipe Trešnjevke. Tada se očekuje da će ponovo pokazati ovakav pristup igri i osvojiti vrijedne ligaške bodove.

Komentari