ŽRK KOKA

Jeftić najavio agresivnu obranu i dobru tranziciju

Objavljeno: 29.10.2021. 20:08

Zadnja izmjena: 29.10.2021. 20:18

Na rasporedu je 8. kolo 1. HRL za žene i to će sigurno biti još jedno uzbudljivo kolo.

Nakon pobjede varaždinskih rukometašica Koke u Trogiru, atmosfera u ekipi je ponovo krenula uzlaznom linijom. Osim toga u sutrašnjoj utakmici protivnik im je po mjeri. Igra se u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin, a u goste im dolazi dobro poznata ekipa iz Dugog Sela. 
Zoran Jeftić, trener Koke zadovoljan je pripremom utakmice ali upozorava kako ne smije biti opuštanja.
- Nako dobre utakmice u Trogiru, napravili smo cijelu pripremu za Dugo Selo 55. Dugo Selo 55 je ekipa koja je trenutno na četvrtom mjestu na tablici i sigurno nas očekuje jedna teška i borbena utakmica. Nama je bitno samo da krenemo kao u Trogiru, znači s agresivnom obranom i s dobrom tranzicijom i da damo sve od sebe, naglasio je Jeftić.

Lena Ljubić, jedna od ponajboljih igračica Koke širi optimizam uoči utakmice.
- Mislim da nam je utakmica u Trogiru dala neki vjetar u leđa bez obzira na to da je to bila slabija ekipa, ali mislim da smo jako dobro odigrale cijelu utakmicu i dale sve od sebe do zadnjeg. Pripremamo se jako dobro cijeli tjedan za Dugo Selo 55, ekipu koju jako dobro poznajemo. Imaju brze igračice, odličnu golmanicu i mislim da smo se za sad pripremile jako dobro za to i da bi bodovi trebali ostati kod nas, najavila je Ljubić.

Koka je trenutno na 10. mjestu prvenstvene ljestvice sa šest osvojenih bodova, dok su gošće na 4. mjestu s 10 bodova.

Susret Koka – Dugo Selo ’55 igra se u subotu, 30. listopada s početkom u 18.00 sati, u GSD Arena Varaždin.

Komentari