Jelavić zbog ozljede propušta još jednu utakmicu za Everton

Objavljeno: 18.02.2012. 16:55

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Nikica Jelavić prisiljen je zbog ozljede propustiti i nastup u FA kupu, no nada se brzom povratku, a prokomentirao je i nadolazeće reprezentativne izazove, piše Borna Rupnik za Sportnet.

Nedugo po svom dolasku na Goodison Park, Nikica Jelavić suočio se neugodnom ozljedom, upalom pubične kosti, i prijeti mu odlazak na operaciju. Zbog tih je problema propustio susret protiv Chelseaja, a neće ga biti na terenu ni protiv Blackpoola u FA kupu.

Ne bude li nužan operativni zahvat, mogao bi se Evertonu vratiti za nastavak prvenstvenih borbi, 3. ožujka na gostovanju kod Queens Park Rangersa.

- Vjerujte mi, ovo je frustrirajuće. No, borit ću se i nadam se da ću za nekoliko dana biti spreman za treninge. Dobro je za mene što Everton čeka dvotjedna stanka poslije FA kupa, stoga bih se mogao dobro pripremiti i pokazati što mogu na terenu - izjavio je Nikica Jelavić za službene stranice kluba.

U razgovoru za bosanskohercegovački SportSport otkrio je i da se dobro prilagođava na novu sredinu.

- Već se navikavam, iako sam kratko vrijeme u Evertonu. Nije velika promjena u stilu života u odnosu na Škotsku, mislim da mi neće trebati mnogo za punu prilagodbu. Osim toga, Moyes je veliki stručnjak i odličan čovjek s kojim se može razgovarati i već smo izgradili korektan odnos - ističe Jelavić.

Boje Evertona branio je i hrvatski izbornik Slaven Bilić te Jelavić još uvijek mora povlačiti paralele. "Everton se sjeća Bilića, on im je legenda", kaže.

- Vole ga, bio je vrijedan u tri godine koliko je proveo u klubu, makar nije imao sreće s ozljedama. Ono što je činio, činio je dobro i svi me pitaju za Bilića - nastavio je Nikica Jelavić.


Izvor: hrsport.net

Komentari