Na otoku Pašmanu

Jelena Sekelj osvojila treće mjesto u ekstremnoj utrci Škraping

Objavljeno: 08.03.2016. 15:02

Foto: SRD 315 Sjeverozapad

Proteklog vikenda dvije članice SRD 315 Sjeverozapad  sudjelovale su na Škrapingu, ekstremnoj utrci međunarodnog karaktera na otoku Pašmanu, i sa odličnim rezultatima se vratile u Varaždin. Olujnom jugu unatoč, na utrci koja je okupila u svim kategorijama gotovo 1300 natjecatelja iz 11 zemalja, Jelena Sekelj je osvojila treće mjesto na Ultri, a Maja Grgurić 16.mjesto na Challengeru.

Škraping je podijeljen u tri kategorije i to Ultra-trail od približno 47 kilometara, Challenger od približno 25 kilometara, te Light od približno 12 kilometara. Na najtežoj kategoriji – Ultri, sudjelovalo je samo 52 najhrabrijih i najspremnijih natjecatelja, a među njima i Jelena Sekelj koja je osvojila treće mjesto sa vremenom 6:25 i za pobjednicom zaostala samo 22 minute.

Na Ultri je nastupio i Igor Varga iz Ludbrega i završio na 23.mjestu, dok je Maja Grgurić osvojila  16.mjesto i u cilj ušla s vremenom 3:10 sati.

Na Challengeru su nastupili i Varaždinci Tamara Žnidar, Tanja Potrebica, Barbara Planinc, Darko Martinović i Marko Muhar.

Komentari