NK VARAŽDIN

Jozo Stanić: "Razumijemo važnost utakmice sa Šibenikom"

Objavljeno: 19.08.2022. 09:00

Zadnja izmjena: 19.08.2022. 09:05

Jozo Stanić, varaždinski obrambeni igrač vjeruje da i u promijenjenoj postavi, zbog izostanka nekoliko stadardnih igrača, mogu parirati Šibeniku i osvojiti bodove.

Stanić je u NK Varaždin stigao iz njemačkog FC Augsburg, gdje je i rođen. Igrao je još i u nekoliko njemačkih klubova od kojih izdvajamo FC Wehen Wiesbaden.

Prije utakmice 6. Kola SuperSport HNL-a sa Šibenikom zaželio je kapetanu Postonjskom brz oporavak i dodao kako su bod u Osijeku osvojili za njega, te da mu žao što nisu i pobijedili, jer su imali za to vrlo izglednu priliku. Stanić se odlično snašao u klubu, a tome je pomoglo što je i od prije poznavao Teklića.

- Mlada smo ekipa, ali s dosta kvalitetnih igrača. Od prije sam poznavao samo Teklića jer smo bili zajedno u reprezentaciji U17 i U19. Prilagodba je odlično prošla, brzo sam se uklopio u momčad, rekao je Stanić.

Što se izvedbi na terenu tiče nije zadovoljan s utakmicom protiv Slaven Belupa, ali sada misli da igraju puno bolje kao ekipa i da mogu parirati svima.

- Prva utakmica nije bila onakva kako smo očekivali, ali u preostale četiri smo odigrali puno bolje. Svi znamo da se igra za bodove i da nam bodovi trebaju, zato razumijemo važnost utakmice sa Šibenikom. Dat ćemo sve od sebe da osvojimo tri boda. Hrvatska liga je jako dobra, igra se tehnički na visokom nivou. U svakoj ekipi ima igrača koji imaju top kvalitetu. Zato znam da moram dati još više kako bi mogli što bolje parirati našim suparnicima, naglasio je Stanić.

Susret Varaždina i Šibenika, u koji će Varaždinci ući bez kapetana Postonjskog, te Karabatića, Posavca i Herrere na rasporedu je u subotu od 18,30 na varaždinskom gradskom stadionu.

Komentari