Juniori Varaždina remizirali u Splitu, kadeti izgubili 2:0

Objavljeno: 23.02.2014. 17:38

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Nakon visoke 3:0 pobjede nad vodećom Rijekom, juniori Varaždina neporaženi su ostali i u Splitu, odigravši s istoimenim domaćinom 0:0. Dvije minute prije kraja imali su čak i penal za pobjedu.

Marko Rog je mogao postati junakom utakmice, međutim propustio je najstrožu kaznu pa je ostao početni rezultat. Međutim, i taj bod potvrda je kvalitete mlade momčadi Varaždina koja je i u drugoj proljetnoj utakmici ostala neporažena, od protivnika koji je primjerice jesenas (kad juniori Varaždina nisu bili kompletni zbog trećeligaških seniorskih obveza dijela momčadi) projurio Varaždinom, tada je bilo 4:1 za Split.

Kadeti Varaždina izgubili su od vršnjaka Splita, petoplasirane momčadi lige - 2:0. Tako sada, nakon 17 odigranih kola, kadeti Varaždina zauzimaju 8. mjesto na tablici (vodi Hajduk), dok su juniori varaždinskog prvoligaša još uvijek nisko, na 13. mjestu (u vodstvu je Rijeka).

U sljedećem kolu i kadeti i juniori Varaždina imaju prilike popraviti i svoj bodovni saldo i plasman na tablici, bit će naime domaćini Hrvatskom Dragovoljcu, momčadi koju su pobijedili i jesenas kao gosti – juniori 2:1, kadeti 3:2. 

Komentari