KAC-eri se bacaju po ledu, a mi dobivamo isključenja!

Piše: evz/VLM

Objavljeno: 03.03.2011. 09:22

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Dan nakon poraza u drugoj četvrtfinalnoj utakmici doigravanja protiv KAC-a, još se nisu do kraja smirile strasti u svlačionici Medveščaka. Još se pričalo o napetoj utakmici u kojoj su djelitelji pravde tendencioznim suđenjem stali na stranu najtrofejnijeg austrijskog kluba.

– Cijelu sezonu ista priča. To shvaćamo i mi i navijači. Radimo naporno cijelu utakmicu i pošteno zaradimo powerplay, a oni se samo bacaju na led i to je sucima dovoljno da nas isključuju. To je sve što ću reći – sa zadrškom je rekao napadač Medveščaka Ryan Kinasewich.

Svjestan je da im je današnja treća utakmica (19.15 sati) posljednja šansa.

– U Klagenfurtu je uvijek teško. To je za nas ključna utakmica u seriji, jer 0:3 je gotovo nemoguće preokrenuti – smatra Kinasewich.

Medvjedima će biti jako teško jer će igrati bez Alana Letanga i Miroslava Brumerčika koji imaju problema s koljenima, te Waceya Rabbita koji je dobio lagani potres mozga na utakmici s KAC-om u utorak.

– Gotovo je cijelu sezonu tako, uvijek netko nedostaje. Moramo se s time nositi. Rendulić je jučer uskočio i dobro igrao, sutra će to možda biti Kanaet – dodaje Kinasewich.

A medvjedi s ozljedama ove sezone zaista nemaju sreće. Samo su MacAulay i Sertić igrali u svih 56 utakmica u sezoni.

Za pobjedu u Klagenfurtu golgeterski post morat će prekinuti baš Kinasewich. Najbolji strijelac medvjeda ove sezone bez gola je u posljednjih sedam utakmica, a prije toga zabijao je barem po jedanput u devet uzastopnih utakmica. A možda će se razigrati i Donald MacLean, koji je bez gola 1748 minuta! Od 26. studenoga!

Medvjedi još vjeruju da mogu preokrenuti 0:2, kao prošle sezone protiv Graza.

– Prošle sezone imali smo drugačiju momčad, ali se ni sada ne predajemo – kaže T.J. Guidarelli.


Agencija VLM

FOTO: Ronald Gorsic / CROPIX



Komentari