KKK VARTEKS

Kajak kanu klub Varteks organizirao je na Dravi dva natjecanja

Objavljeno: 02.05.2021. 09:00

Zadnja izmjena: 02.05.2021. 11:02

Kajak kanu klub Varteks organizirao je na Dravi dva natjecanja. Održan je 24. Memorijal Siniša Razlog u kajak kanu spustu i Kup mladih Grada Varaždina u kajak kanu slalomu.  

Spust je bio na stazi dužine 3,5 kilometra, voženoj po kanalu HE Varaždin, a nastupila je 51 posada. Prva mjesta od Varaždinaca osvojili su Klara Dvorski u kajaku kod juniorki, Simeron Cesarec u turističkom kajaku, Danijela i Dušan Brkušanin u konkurenciji mješovitih parova i Damian Kukec i Ami Šehić u turističkom kanu dvosjedu.

Na drugo mjesto plasirali su se u kajaku Nikola Novosel kod juniora, Veljko Milihram u kanu jednosjedu, Aleksandar Brkušanin u kajaku kod seniora, Damir Staneković u turističkom kajaku, te Danijela i Mario Vrbanec u konkurenciji mješovitih parova u turističkom kanu dvosjedu.

Na treća mjesta plasirali su se Luka Vrbanec u kategoriji kajaka jednosjeda kod mlađih kadeta, Goran Vugrek u kajaku kod seniora, Danijel Mijatović u kanu jednosjedu, Vida i Tibor Malašić u konkurenciji mješovitih parova, te Darko Tomašek i Igor Krajcar u turističkom kanu dvosjedu.

Kup mladih Grada Varaždina u kajak kanu slalomu održan je na stazi postavljenoj između mostova na Dravi uz sudjelovanje 33 natjecatelja starosti do 16 godina. Kod mlađih kadeta u kajaku jednosjedu (K-1) nastupio je Luka Vrbanec i završio je na 5. mjestu osvojio treće mjesto. U kategoriju kadeta u K-1 Marko Staneković osvojio je treće mjesto. Kod mlađih juniora u kajaku jednosjedu Jan Petrić osvojio je drugo mjesto, Matija Fic osvojio je treće mjesto dok je Filip Staneković bio 5.

Komentari