KKK VARTEKS

Kajakaši i kanuisti na PH su se plasirali na zapažena mjesta

Objavljeno: 05.09.2021. 10:04

Zadnja izmjena: 05.09.2021. 10:07

Članovi varaždinskog Kajak kanu kluba Varteks nastupili su na dvodnevnom prvenstvu Hrvatske u kajaku i kanuu na divljim vodama za kadete, juniore i seniore koje se održalo na drenažnom kanalu HE Dubrava.

Prvog dana natjecanja održano je  natjecanje u spust sprintu za kadete i juniore.

U sprintu kod kadeta u kajaku jednosjedu (K-1) nastupio je Luka Grđan i plasirao se na 9. mjesto. Kod juniora u K-1 pobijedio je Nikola Novosel, Matija Fic bio je drugi, a Jan Petrić 4. U ekipnim vožnjama kajaka 3xK1 juniori Nikola Novosel, Jan Petrić i Matija Fic bili su prvi, a isti natjecatelji nastupili su u kanu jednosjedu gdje se ekipa 3xC1 plasirala na treće mjesto.

U slalomu kod kadeta u kajaku jednosjedu (K-1) Marko Staneković bio je 9. Kod juniora u K-1 Nikola Novosel bio je treći, Jan Petrić 5., Matija Fic 6., a Filip Staneković 9. U ekipnim vožnjama kajaka 3xK1 juniori Nikola Novosel, Jan Petrić i Matija Fic bili su prvi.

Na seniorskom prvenstvu u slalomu nastupili su svi natjecatelji kluba i plasirali se na zapažena mjesta.

U K-1 Nikola Novosel bio je 5., Matija Fic 7., Damian Kukec 8., Tibor Malašić 9., Jan Petrić 11., Marko Staneković 19. i Filip Staneković 20. U kanu jednosjedu (C-1) nastupio je Damian Kukec i plasirao se na 10. mjesto. U ekipnim vožnjama kajaka 3xK1 Nikola Novosel,  Damian Kukec i Matija Fic bili su drugi, a Jan Petrić, Tibor Malašić i Marko Staneković peti. 

Varaždinci su nastupili i u kanu jednosjedu gdje je ekipa 3xC1 u sastavu Nikola Novosel, Damian Kukec i Tibor Malašić bila treća.

Komentari