NK VARAŽDIN

Kako Mario Kovačević komentira visoki plasman Varaždina u SuperSport HNL-u

Objavljeno: 18.09.2022. 18:52

Zadnja izmjena: 18.09.2022. 18:57

Kako je NK Varaždin hit prvenstva u SuperSport HNL-u tako je i njihov trener Mario Kovačević također dobio titulu hit trenera. U opširnom intervjuju za germanijak.hr osvrnuo se na svoju trenersku karijeru, ali naravno i na ovu sezonu s NK Varaždin.

Posebno je zanimljivo pitanje i odgovor kako je postao trener, ali i o tome koji su sada ciljevi kluba, nakon odličnog starta - da li je stvarno cilj Europa.

“Tako mogu razmišljati oni koji nisu dio našeg sustava i nemam ništa protiv toga, ali mislim da je nama zabranjeno bilo što takvoga. Cilj je da sljedeće godine igramo u ovom društvu. To možemo kao drugi, treći ili na devetom mjestu. Naravno da ja neću sputavati svoje igrače. Daj Bože da nastave ovako, kako smo krenuli, ali u glavama moramo biti čvrsto na zemlji. Lani su mi igrači u jednom trenutku pomislili da mogu dobivati utakmice na rutinu i to nam se vratilo porazom. Želim da budu svoji, ponizni, rastrčani, gladni. Kao takvi mogu sve”, poručio je Kovačević u razgovoru za germanijak.hr.

 

Komentari