Kapetan Boltona: Ne trebamo pojačanja, imamo Klasnića

Objavljeno: 18.08.2011. 09:50

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Naš reprezentativni napadač Ivan Klasnić upisao se u strijelce već u prvom kolu Premiershipa, a njegove je golgeterske kvalitete pohvalio i sugirač Kevin Davies, piše Borna Rupnik za SportNet.

Kevin Davies kapetan je momčadi Boltona i vjeruje da će hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić moći iznijeti napadački teret na svojim leđima ukoliko uprava kluba ne uspije u svojim namjerava dovođenja novog napadača.

- Nemamo puno napadača na raspolaganju i ne znam ima li trener kakvog asa u rukavu, ali znam što očekivati od Klasnića. Njegova je završnica sjajna. Imao sam sreću igrati s uistinu dobrim napadačima, ali Klasnić se ističe time da uglavnom pogađa - izjavio je Davies za Manchester Evening News.

Prema njegovim riječima, Klasnić se dokazuje usprkos ulascima s klupe za pričuve.

- Nije često počinjao u udarnoj postavi prošle godine, ali opet je zabio gotovo deset golova. Zovemo ga „sniffer“ („njuškalo“, ima „nos za gol“ i obično je na pravom mjestu kako bi pospremio loptu u mrežu – kaže Davies.

Engleski mediji smatraju da je Boltonov trener Owen Coyle najzainteresiraniji za dolazak Liverpoolovog napadača Davida N'Goga.


Izvor: hrsport.net

Komentari