Bljesak 2016.

Karataši iz Varaždinskih Toplica stigli kući s čak 16 medalja

Objavljeno: 01.05.2016. 08:29

Zadnja izmjena: 01.05.2016. 08:35

Više od 120 boraca full contact kyokushin karatea iz Hrvatske i Mađarske okupilo se u Kutini na turniru Bljesak 2016. Karate-klub AIK iz Varaždinskih Toplica bio je uspješan, odnijevši dva zlata, tri srebra i 11 bronci.

Zlato su osvojile Lana Kalničanec, koja je pobijedila predstavnice iz Kutine, Zagreba i Novog Vinodolskog u teškoj kategoriji mlađih limačica, i Jana Huzjak, koja je nakon odličnih borbi u finalu uvjerljivo slavila protiv predstavnice Croatije iz Siska u teškoj kategoriji mlađih limačica.

Srebra u svojim kategorijama osvojili su Ema Gluhak, Lucija Janušić i Marko Horžić. Broncama su se u raznim kategorijama okitili Sara Bartolić, Domagoj Dvorski, Marko Dvorski, Nika Đuras, Elena Hrženjak, David Prstec, Petra Slatki, Lana Šebrek-Blažotić, Niko Šebrek, Mateo Žugec i Alen Žuti. Tako se broj medalja popeo na čak šesnaest!

Natjecatelje su vodili glavni trener Saša Josip Milec te asistentice Lana Šimek, Lara Hrastić i Monika Balažinec. Slijedi međunarodni turnir i novi ispit za AIK u Mađarskoj.

Komentari