prvenstvo u katama

Karate klub AIK iz Varaždinskih Toplica izvrsnim rezultatima obilježio 15 godina postojanja

Objavljeno: 16.10.2016. 11:59

Foto: AIK Varaždinske Toplice

Karate klub AIK iz Varaždinskih Toplica jučer je bio domaćin prvenstva Hrvatskog Kyokushin Karate Saveza  u katama za sve dobne skupine.

Iz redova domaćina, nastupilo je čak šesnaest natjecatelja od kojih je njih 11 osvojilo odličja. Za ona zlatna, u kategoriji limača, izborio se Karlos Tomislav Trobić, a u kategoriji mlađih limača Roko Kalničanec.

Šest natjecatelja kluba AIK bilo je poraženo tek u finalima, te su viceprvaci u svojim kategorijama postali Monika Balažinec, Marko Dvorski, Sebastijan Sakač, Lana Kalničanec, Lana Šebrek Blažotić i Petra Sakač

Osvojena su i tri treća mjesta koja su zauzeli Nikolina Pantaler, Ivan Rissi i Dino Slatki, čime je sveukupni nastup topličkih karatista bio iznimno uspješan.

Dodjeljivala se i nagrada za najbolju mušku kata izvedbu na natjecanju koja je pripala u ruke Roka Kalničaneca, također članak kluba AIK.

Za oeganizaciju održanog natjecanja zaslužan je trener kluba, Saša Josip Milec, a i velika obljetnica postojanja kluba, slavilo se 15 godina, je ujedno bila i dobar motiv za ostvarene izvrsne rezultate.

Komentari