Kovačić i Gulija do medalja

Karatisti Varaždina vratili se sa zlatom i broncom s međunarodnog turnira u Đurđevcu

Objavljeno: 06.04.2016. 19:10

Foto: KK Varaždin

Članovi Karate kluba Varaždin nastupili su na vrlo jakom međunarodnom karate turniru Đurđevac Open 2016., koji je okupio 757 natjecatelja iz 70-ak klubova iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Turske i Čilea...

Varaždinci su se vratili s dvije medalje, zlatom Tibora Kovačića i broncom Leone Gulije. Kovačić je u kategoriji učenici iznad 46 kg u finalu bio bolji od Timoteja Jordana iz Slovenije. Gulija je u borbi za treće mjesto, u kategoriji učenica do 44 kg, bila bolja od domaće natjecateljice iz Karate kluba Đurđevac Lane Hrvoić.

Lovro Rozman, u kategoriji mlađi kadeti do 52 kg, izgubio je borbu za brončano odličje od slovenskog predstavnika Tomaža Hudalesa. U istoj kategoriji Dorian Kalajdžija izgubio je uvodnu borbu od aktualnog prvaka Hrvatske, Dominika Kučana, doslovce u posljednjoj sekundi.

Ivona Ciglar nastupila je u kategoriji kadetkinja do 54 kg. Poražena je u prvoj borbi repasaža od Marije Murković iz Međimurja. Tara Nikolić, u kategoriji kadetkinja do 47 kg, izgubila je uvodnu borbu od Sare Mahmutović iz BiH-a.

Inače, uvodnu borbu u kategoriji mlađih kadeta do 41 kg izgubio je i Luka Salihović. Bolji je bio Danaj Čebular iz Slovenije.

Komentari