NK VARAŽDIN

Kastel: Sve misli imamo usredotočene na Šibenik

Objavljeno: 15.04.2021. 17:43

Zadnja izmjena: 15.04.2021. 17:59

U prvom susretu 29. kola HT Prve lige sastaju se NK Varaždin i HNK Šibenik, u derbiju donjeg dijela prvenstvene ljestvice. Varaždinci su predzadnji s 24 osvojena boda a Šibenik je dva mjesta vie s tri više osvojena boda.

Trener Varaždinaca Zoran Kastel oprezan je u izjavama prije početka susreta sa Šibenikom.

- Možemo očekivati tvrdu i čvrstu utakmicu protiv organiziranog Šibenika. Oni će odigrali dobro, proanalizirali smo što je bilo dobro, a što ne. Još se spremamo za utakmicu, imamo nekih sitnih problema u kadru, pa još ne znam koji će igrači biti na popisu. Nadam se da ćemo spremni dočekati utakmicu, te da ćemo biti kompletni, suzdržano je najavio Kastel.

U sastavu Varaždina gotovo sigurno neće biti Urate i Grgeca, kao i ozlijeđenog Bobana i još uvijek bolesnog Pece.  

- Šibenik je s  novim trenerom izuzetno čvrsta i kompaktna ekipa. Igrali su s Dinamom 1:1 i izgubili od Rijeke 1:0. Stopera Mesu  je stavio na zadnjeg veznog s Bulatom. Igraju s četvorkom u liniji, a prema naprijed su izuzetno opasni. Imaju četiri opasna napadača, tako da imaju i prema naprijed izraženu individualnu kvalitetu. Bulat je izrastao u velikog igrača, obrana je iskusna starija, tako da su stvarno respektabilna ekipa, ukratko je kastel opisao ekipu Šibenika.

Tri susreta s konkurentima za ostanak

Šibenik je prvi od tri u nizu vrlo važne utakmice za Varaždin. Slijedi gostovanje u Kranjčevićevoj kod Lokomotive, pa u srijedu dolazi Istra 1961 u Varaždin.

- Ne razmišljamo još o Lokomotivi i Istri, sve misli imamo usredotočene na Šibenik. To igračima govorim cijeli tjedan. Moramo pokušati uzeti tri boda jer bi nam to puno značilo. A, poslije ćemo razmišljati o Lokomotivi i Istri. Još je osam kola u igri i svaka je utakmica bitna. Moramo ići korak po korak i to je jedini put ka opstanku, zaključio je Katstel.

Susret između Varaždina i Šibenika igra se sutra, u petak 16. travnja s početkom u 16 sati na varaždinskom nogometnom stadionu, ali i dalje bez gledatelja.

 

Komentari