KOMENTAR UTAKMICE

Kastel: Da smo možda uspjeli postići treći gol...

Objavljeno: 26.02.2021. 21:01

Zadnja izmjena: 26.02.2021. 21:05

Varaždin je u susretu s Osijekom pokazao dva lica. U prvom poluvremenu u kojem su postigli dva gola i onemogućili sve napade gostiju i u drugom poluvremenu u kojem su se povukli i primili tri gola.

Trener Varaždinaca Zoran Kastel ima objektivni problem s ozlijeđenim igračima i iz utakmice u utakmicu ima skoro drugačiji roster igrača. 

- Ušli smo jako dobro u utakmicu, a problem je nastao kada se ozlijedio Đurasek. Zatim je na poluvremenu izmjenu tražio Peco. Danas smo imali kadar takav kakav smo imali, defanzivno nikoga nismo imali na klupi. Utakmicu smo izgubili na visokim i dugim loptama, gdje je Osijek dominirao sa Santinijem i Mierezom. Nismo našli lijek za to. Spremali smo se to, znali smo da su moćni u duelu i u skoku. U prvom poluvremenu smo im s dva brza igrača naprijed radili probleme. Da smo možda uspjeli postići treći gol, možda bi riješili utakmicu, ali nismo. Moramo se smiriti i pogledati što je s ozlijeđenima i pripremati se za Hajduk, najavio je Kastel.

Treba podići ekipu

Pred Varaždinom je susret s Hajdukom ali i Dinamom, pitanje je hoće li biti prilike za osvajanje novih bodova.

- Nema euforije kada pobiedimo a ne smijemo niti jako tugovati kada izgubimo. Nama je jedini cilj opstanak u ligi.  Imamo šest, sedam dana do nove utakmice i to je to. Treba podići ekipu, a ovi sitno ozlijeđeni nadam se da će biti spremni. Nama svaki bod znači život, tako daćemo u svaku utakmicu ući maksimalno. Nadamo se da će nam se to negdje vratiti. Pokazali smo da možemo i protiv Rijeke i Gorice, pa idemo to probati ponoviti i uzimati bodove i obezbjediti opstanak, dodao je Kastel.

Komentari