NK VARAŽDIN

Kastel ima recept kako do bodova na Maksimiru

Objavljeno: 12.05.2021. 08:08

Zadnja izmjena: 12.05.2021. 08:16

Nastavlja se HT Prva liga 34. kolom, koje Varaždinu donosi gostovanje kod starog i novog prvaka Hrvatske, ekipe Dinama.

Dinamo je osigurao naslov prvaka pobjedom na Rujevici protiv Rijeke i utakmica s Varaždinom njima ne nosi natjecateljski naboj, a Varaždin se nakon poraza od Hajduka nalazi na pretposljednjem mjestu i svaki bod bi im bio „zlata vrijedan“. Trener Varaždina Zoran Kastel naglašava kako treba zabraviti prošlu utakmicu i poraz od Hajduka te da resetirani krenu na Maksimiru od prve minute.

- Idemo Dinamu koji je potvrdio naslov prvaka, koji je sada rasterećen i pun samopouzdanja. Za razliku od nas koji smo opterećeni, jer nam je svaki bod bitan. Nadam se da će nas to dodatno mobilizirati i da ćemo odigrati pravu mušku utakmicu. Nažalost, na toj utakmici će se i Dinamo puno pitati. Mi moramo biti pravi, čvrsti, organizirani i čekati svoju šansu. Recept je da te šanse koje ćemo imati moramo iskoristiti, najavio je Kastel dodajući kako je uvjeren u ostanak.

Što se tiče momčadi Varaždina Čelić se vraća u sastav, Horkaš ima tri žuta kartona, Memija je ozlijeđen, Tkalčić je još bolestan, a još nekoliko igrača osjeća sitnije poteškoće s ozljedama tako da trener Kastel još uvijek nije siguran koji sastav će poslati na maksimirski stadion.

Susret između Dinama i Varaždina igra se dana s  početkom u 18,05 sati.

Komentari