KOMENTAR UTAKMICE

Kastel: Mislim da je ovo 12. ili 13. jedanaesterac protiv nas

Objavljeno: 08.05.2021. 19:58

Zadnja izmjena: 08.05.2021. 20:00

Današnji susret Varaždina i Hajduka, presudio je jedanaesterac nakon VAR provjere. Horkaš je tako donio gostima priliku za pogodak, koji su oni iskoristili i u 89. minuti Livaja je postigao jedini gol na utakmici.

Varaždin se dobro branio i pokušavao igrati na kontanapade, koriteći pri tom isturenog Obregona. Bilo je nekoliko prilika i poluprilika, ali lopta nije htjela ući u mrežu gostiju. Trener varaždina Zoran Kastel svjestan limita svoje ekipe ipak nije zadovoljan s velikim brojem VAR dosuđenih jedanaesteraca na štetu Varaždina. 

- Hajduk je danas bio bolja ekipa, imali su više šansi. Izdržali smo njihov pritisak ali opet smo iz jedne svoje greške bili kažnjeni. Mislim da je ovo 12. ili 13. jedanaesterac protiv nas, a mi smo imali samo jedan. Bio je to pad koncentracije u najgore vrijeme, pred kraj utakmice, dodao je Kastel.

Nekompletni igrački kadar Varaždina, s puno rekonvalescenata i nedovoljno spremnih igrača, dobro je odradio veći dio utakmice.

- Izmjene smo morali raditi zbog ozljeda igrača, neki igrači više jednostavno nisu mogli igrati. Kadar je takav, kakav je i mi ćemo se boriti i dalje za svaku loptu i za svaki bod, dokle god imamo šanse za ostannak. Još ništa nije gotovo. Nama bi bod puno značio, međutim rezultat je takav, kakav je i moramo čestitati Hajduku, zaključio je Kastel.

Varaždince već u srijedu čeka novi susret i to s Dinamom na Maksimiru, a dan prije na rasporedu je možda i ključni susret za ostanak između Lokomotive i Istre 1961.

Komentari