KOMENTAR UTAKMICE

Kastel: Moramo biti nezadovoljni kada primimo gol u 92. minuti

Objavljeno: 02.04.2021. 21:01

Zadnja izmjena: 02.04.2021. 21:13

Nakon remija sa Slaven Belupom trener Varaždina Zoran Kastel nije zadovoljan, njegova momčad vodila je do 92. minute i onda je obrana popustila, a gosti su to iskoristili i izjednačili.

- Moramo biti nezadovoljni kada dobiješ gol u 92. minuti i izgubiš dva važna boda u borbi za ostanak. Mi smo bili bolji u prvom, a Slaven u drugom ali kada izdržiš do 92. minute s tri boda u džepu onda moraš biti nezadovoljan s ovakvim rezultatom na kraju, ponovio je Kastel.

Kako je odmicalo drugo poluvrijeme igrači Varaždina kao da su se sve više povlačili i prepuštali igru gostima. Stječe se dojam da se dogodio pad na psihološkom planu.

- Sigurno je bio prisutan grč i nervoza u borbi za ostanak. Međutim, ipak mi je neshvatljivo kako je taj gol pao. Ne znam, bio je veliki pritisak i nažalost danas nismo uspjeli pobijediti, pomirljivo dodaje Kastel.

Nada u povratak ozlijeđenih

U slejdećem kolu Varaždin igra s Goricom, koja trenutno spada u "gornji dom" prvenstvene ljestvice, pa će biti još teže osvojiti prijeko potrebne bodove. 

- Nadamo se da će nam se ozlijeđeni igrači vratiti, jer nam oni puno znače. Vidjelo se koliko nam Đurasek znači, ali nije izdržao. U drugom dijelu je tražio da izađe, Postonjski je bio bolestan zadnjih nekoliko dana tako da se sada moramo konsolidirati. Do Gorice imamo osam dana i spremit ćemo se dobro, jer nam je svaki bod presudan, najavljue Kastel.

Komentari