KOMENTAR UTAKMICE

Kastel: Ovih nekoliko kola do kraja moramo se "baciti na glavu"!

Objavljeno: 02.05.2021. 21:54

Zadnja izmjena: 02.05.2021. 22:06

Nakon infarktne završnice, Horkaševe obrane jedanaesterca i osvajanja boda u Gradskom vrtu, trener Varaždina Zoran Kastel podsjeća da je na teren izašao sastav sastavljen od odnih koji su igrali manje, ozlijeđenih te onih koji nisu igrali sedam, osam mjeseci.

Svjestan vrijednosti osvojenog boda u Osijeku, Kastel naglašava kako im je on još važniji zbog samopouzdanja. 

- Nama vrijedan bod a dečkima za samopouzdanje. Očekivali smo takav Osijek, kvalitetan, organiziran i taktički besprijekoran. Pokušavali smo spriječiti njihov velik broj ubačaja sa strane. To smo uspjeli u igri ali nismo u prekidima. Imali su puno kornera, puno ubačaja u kojima su oni dominantni i moćni. Imao sam problema sa sastavljanjem ekipe, ovi dečki koji su istrčali - svaka im čast. Bilo je ozlijeđenih i onih koji nisu igrali sedam, osam mjeseci tako da nam ovaj bod puno znači za samopouzdanje, naglasio je Kastel.

Varaždin nastavlja niz utakmica s ekipama iz gornjeg dijela prvenstvene ljestvice. Sljedeći susret igra se u Varaždinu u subotu, 8. svibnja a u goste dolazi splitski Hajduk.

- Slijedi nam utakmica s Hajdukom za koju se treba spremiti i dok god postoji kakva šansa za ostanak mi ćemo se boriti za svaku loptu i za svaki bod. Polako nam se vraćaju ozlijeđeni igrači, ovih nekoliko kola do kraja moramo se "baciti na glavu". Skupljat bodove i pokušati osigurati ostanak, najavio je Kastel.

Varaždin sada ima 27 bodova i na 8. je mjestu, Lokomotiva je predzadnja s 26 bodova, a Istra 1961 je posljednja s 25 bodova.

Komentari