NK VARAŽDIN

Kastel: Svi se u ligi bore za nešto, za Europu, za prvaka, za opstanak…

Objavljeno: 01.05.2021. 19:34

Zadnja izmjena: 01.05.2021. 19:38

Nakon jučerašnje pobjede Lokomotive nad ekipom Šibenika još se više zakomplicirala situacija na dnu prvenstvene ljestvice HT Prve lige.

Uoči gostovanje Varaždina u Osijeku situacija je sljedeća: Istra 1961 je posljednja s 25 osvojenih bodova, na predzadnjem mjestu je Varaždin s 26 bodova, a mjesto iznad je Lokomotiva s također 26 bodova.

Igrači NK Varaždin i njihov trener Zoran Kastel svjesni su situacije u kojoj se nalaze.

- Svi se u ligi bore za nešto, za Europu, za prvaka, za opstanak… svako ima svoje probleme i svatko ima svoje ciljeve. Čeka nas zahtjevna i teška utakmica protiv Osijeka, uz Dinamo najkvalitetnijeg protivnika u ligi. Sigurno da nećemo imati lak posao, još je malo do kraja, svjesni smo situacije. Nemamo što izgubiti, možemo samo ići napraviti iznenađenje, najavio je Kastel susret s Osijekom.

U sastavu Varaždina nema Senića, Dojua, Pellumbija i Tkalčića, tako da će biti velikih problema kod sastavljanje prve postave. Pogotovo će biti problema u obrani, gdje nema puno alternativa.

Susret 32. kola HT Prve lige između Osijeka i Varaždina na rasporedu je sutra, u nedjelju, 2. svibnja s početkom u 19,05 sati u Gradskom vrtu.  

Komentari