NK VARAŽDIN

Kastel uoči Dinama: Ako se bude nas nešto pitalo, mislim da možemo doći do pozitivnog rezultata

Objavljeno: 13.03.2021. 17:15

Zadnja izmjena: 13.03.2021. 17:15

U pretposljednjem susretu 25. kola HT Prve lige Varaždin na svom stadionu dočekuje ekipu Dinama.

S obzirom na poredak na prvenstvenoj ljestvici i broju osvojenih bodova gosti su favoriti, ali Varaždinci se unaprijed ne predaju. Trener Zoran Kastel najavljuje da će Varaždin igrati na pobjedu.

- Možemo očekivati jednu otvorenu utakmicu s naše strane. Dinamo dolazi poslije utakmice s Tottenhamom, a mi smo skoncentrirani na ostanak. Koliko su njima važni bodovi, toliko su i nama. Mi do kraja moramo u svakoj utakmici ići na pobjedu i tri boda, pa tako i u ovoj, najavio je nedjeljni sraz Varaždina i Dinama trener Kastel.

Dinamo stiže u Varaždin nakon poraza u Europskoj ligi i povratka iz Londona te se ljubitelji nogometa u Varaždinu nadaju kakao je moguće da će se javiti umor u zagrebačkoj momčadi, a možda ni motivacija neće biti na najvišem nivou.  

- Sigurno da je Dinamo najkvalitetnija ekipa u HNL-u i da ima najširi kadar igrača. Ali, oni će sigurno osvježiti ekipu s nekoliko novih igrača, a na nama je da isprovociramo, moždav i neuigranost takvog sastava koji nije odigrao puno utakmica zajedno. Ako se bude nas nešto pitalo mislim da možemo doći do pozitivnog rezultata, dodao je Kastel.

Susret Varaždina i Dinama igra se u nedjelju, 14. ožujka s početkom u 15,00 sati na varaždinskom gradskom stadionu. 

 

Komentari