NK VARAŽDIN

Kastel uoči Gorice: Moramo skupljati bodove, a u Gorici je prva stepenica

Objavljeno: 09.04.2021. 19:11

Zadnja izmjena: 09.04.2021. 19:14

NK Varaždin sutra gostuje kod ekipe Gorice u sklopu 28. kola HT Prve lige. Susret je na rasporedu u 17,00 sati.

Trener Varaždinaca Zoran Kastel naglašava kako u Gorici ekipa mora odigrati pravu utakmicu, jer je ostalo još devet utakmica do kraja sezone.  

- Moramo skupljati bodove, a u Gorici je prva stepenica. Svi igrači su spremni osim Grgeca i Urate. Analizirali smo Goricu, gledali smo njihove zadnje utakmice. Trebamo ponoviti igru, želju, volju i htijenje iz utakmice u Varaždinu s Goricom, u kojoj smo uspjeli doći do tri boda, objašnjava Kastel.

Protivnik Varaždincima i domaćin sutrašnje utakmice, ekipa Gorice je trenutno na visokom trećem mjestu prvenstvene ljestvice HT Prve lige i nije nimalo bezazlen protivnik.

- Gorica je kompaktna ekipa, čvrsta i iznimno disciplinirana, koja ima igrače na krilnim pozicijama, centrali i špici koji mogu individualnom kvalitetom riješiti utakmicu. Imaju kompaktan i agresivan vezni red. Zadnja linija je starija i iskusnija i sigurno su dobra ekipa što potvrđuje i njihovo mjesto na tablici. Međutim još je malo do kraja, moramo skupljati bodove i uzeti sve što nam se da, dodao je Kastel.

Varaždin je trenutno na predposljednjem mjestu prvenstvene ljestvice s tri boda više od posljednje Lokomotive.

Komentari