NK VARAŽDIN

Kastel uoči gostovanja u Splitu: To više nije onaj Hajduk

Objavljeno: 04.03.2021. 19:23

Zadnja izmjena: 04.03.2021. 19:25

NK Varaždin u subotu, 6. ožujka gostuje u Splitu kod Hajduka, u sklopu susreta 24. kola HT Prve lige.

U prošlom susretu ova dva suparnika, koji se igrao 12. prosinca prošle godine u Varaždinu domaćini su pobijedili 4:2. Treneru Varaždinaca Zoranu Kastelu to je bio vrlo uspješan debi na klupi Varaždina, tako da s pozitivnim skorom putuje s ekipom u Split.

- To više nije onaj Hajduk iz prošlog susreta. Pojačani su s tri ofenzivna igrača, a promijenili su i formaciju pa u zadnje vrijeme igraju s tri igrača u zadnjoj liniji. Sada je to sigurno bolji i kompaktniji Hajduk. To se vidi i po tome što su u prošlom kolu pobijedili u Rijeci. Tako da sigurno imaj uviše samopouzdanja te očekujem jednu zahtjevnu utakmicu. Utakmicu će odlučiti kako ćemo reagirati na njihovu ofenzivnu igru i njihova tri igrača u napadu, dodao je Kastel.

U prošlom kolu Varaždin je odigrao odlično prvo poluvrijeme protiv Osijeka i tako pokazao da se može nositi s ekipama iz "gornjeg doma" prvenstvene ljestvice HT prve lige. Ljubitelje nogometa zanima kako će Varaždin nastupiti na Poljudu.

- Sigurno se ne možemo doći braniti u Split. Moramo se otvarati prema naprijed i biti opasni prema naprijed. Za pozitivan rezultat moramo postići pogodak. Još nismo odlučili s kojim ćemo igračkim kadrom ići na put, s obzirom da imamo i neke ozlijeđene igrače. Zdravstveni karton će diktirati dosta toga u našoj postavi i igri. Za sada je sigurno da smo ostali bez Pece i Đuraseka, te Grgeca koji ima tri žuta kartona. Obregon i Stolnik se vraćaju, oni su odradili kartone i vjerojatno će biti u sastavu, zaključuje Kastel.   

Susret 24. kola HT Prve lige između Hajduka i Varaždina igrat će se u subotu, 6. ožujka s početkom u 17,05 sati.

Komentari