NK VARAŽDIN

Kastel uoči Lokomotive: Nema nikakvih kalkulacija, ići ćemo maksimalno ozbiljno

Objavljeno: 11.02.2021. 18:03

Zadnja izmjena: 11.02.2021. 18:07

Trener NK Varaždina, Zoran Kastel nakon osvojenog velikog boda protiv Šibenika na Šubićevcu u uvjetima popračenim obilnom kišom i burom najavljuje dvoboj protiv Lokomotive.

Sutra, u petak 12. veljače od 18,00 sati Varaždin dočekuje ekipu Lokomtive.

– Nama je i dalje jedini cilj ostanak u ligi. Bod iz Šibenika će biti dobar jedino ako ćemo ga potvrditi s nova tri boda protiv Lokomotive. Nema nikakvih kalkulacija, ići ćemo maksimalno ozbiljno, s maksimalno spremnim igračima kako bi došli do tri boda – naglasio je trener Varaždina Zoran Kastel

U posljednjem kolu Lokomotiva je na svom terenu vodila protiv Rijeke 2:0 i na kraju izgubila 3:2 u posljednjim trenucima susreta.

– Lokomotiva je imala malo teži raspored, posljednji su susret izgubili s igračem manje, međutim u prvom poluvremenu vodili su 2:0, imali su utakmicu pod kontrolom. Oni imaju svojih, a mi svojih problema, uopće nas ne zanimaju njihov status, položaj, njihove igre. Izanalizirat ćemo njihove dobre stvari, probati iskoristiti njihove nedostatke i neutralizirati im dobre stvari i to je jedini put da maksimalno spremni dočekamo utakmicu te osvojimo tri boda, koja nam jako puno znače u borbi za ostanak u ligi – rekao je Kastel.

Kastel u Šibeniku nije imao na raspolaganju Uratu i Tkalčića zbog ozljeda, kao ni Senića, zbog tri žuta kartona, koji se vraća u konkurenciju za sastav.

– Do prije utakmice nećemo znati hoće li biti spremni Tkalčić i Urata, koji bi se danas trebali priključiti treningu, a ako postoji i najmanji rizik i nisu maksimalno spremni neće moći igrati sutra jer u tom susretu mogu igrati samo maksimalno spremni igrači. Na ozljedu se žali i na Pellumbi a i Boban je na utakmici sa Šibenikom dobio udarac u koljeno, tako da ćemo pred utakmicu tek vidjeti s kojim kadrom raspolažemo i složiti najbolju momčad – zaključio je Kastel.

Komentari