KOMENTAR UTAKMICE

Kastel: Značaj utakmice i borba za ostanak donijeli su grč i nervozu u igri

Objavljeno: 20.02.2021. 19:07

Zadnja izmjena: 21.02.2021. 11:34

Istra 1961 i Varaždin odigrali su u Puli pravi derbi začelja u kojem je Istra dominirala cijelu utakmicu, pogotovo u drugom dijelu kada su od 59. minute bili s igračem više. Ne treba zaboraviti i da je Horkaš obranio jedanaesterac u prvom poluvremenu.

Varaždin i golman Horkaš odbili su sve napade, a Senić je nagradio sve napore u obranigolom dvije minute prije kraja. Ova tri boda, i to protiv izravnog konkurenta u borbi za ostanak u Ligi, Varaždinu jako puno znače i u bodovnom smislu ali i za samopouzdanje momčadi. Trener Zoran Kastel ovako je prokomentirao susret u Puli.

- Bila je ovo teška utakmica. Značaj utakmice i borba za ostanak donijeli su grč u igri i nervozu. Nismo ušli u utakmicu onako kako smo se dogovorili. Ali, imali smo i problema i u sastavljanju ekipe. Otpali su Boban i Posavec, a dečki koji su ušli umjesto njih odigrali su odlično. Istrpili smo te detalje kada se utakmica lomila, a igrali smo s igračem manje pola sata i na kraju smo uspjeli smo zabiti gol. Nama ova pobjeda jako puno znači, dodao je Kastel.

Komentari