NK VARAŽDIN

Katanec: 'Utakmica protiv Istre 1961 igrat će se u visokom ritmu'

Objavljeno: 29.09.2022. 07:35

Zadnja izmjena: 29.09.2022. 07:37

Matija Katanec, 32-godišnji obrambeni igrač NK Varaždin u najavi sutrašnje utakmice protiv istre 1961 upozorava na kvalitetu gostiju ali ističe i dobre strane svoje momčadi.

Nakon desetak godina izbivanja iz Varaždina, i igranja u klubovima BIH te Mađarske, vratio se u matični klub ovaj mjesec i očekuje da će ovdje pokazati sve ono iskustvo koje je prikupio do sada. U najavi sutrašnje utakmice prvo se osvrnuo na poraz u Koprivnici.

- Normalno je u nogometu da se nakon tri pobjede dogodi i poraz, iz toga moramo izvući pouke i treba nastaviti dalje i još bolje. Utakmica protiv Istre bit će kvalitetna utakmica u visokom ritmu. Nadam se da ćemo pobijediti tu utakmicu, to je imperativ jer igramo kod kuće. Imali smo mini pripreme, dva tjedna, igrali smo i dvije utakmice i u obje smo pobijedili. Svi igrači su spremni i jedva čekaju sutrašnju utakmicu, dodao je Katanec.

Katanec biranim riječima govori o momčadi Istre 1961, ali i stiče dobre strane Varaždina, pogotovo na domaćem terenu.

- Istra 1961 ima nekoliko dobrih individualaca, iako prvu utakmicu nisam bio tu i nisam ih imao priliku gledati, ali čuo sam da su dobri i da su se u međuvremenu pojačali. Jedan od onih na koje trebamo pripaziti je napadač Erceg, njega znam iz Mađarske. Mislim da su dobra ekipa, ali i mi smo, zato i očekujem jako dobru utakmicu, najavio je Katanec utakmicu 11. kola SuperSport HNL-a između Varaždina i Istre 1961. Susret se igra u petak, 30. rujna s početkom u 18,00 sati. Ulaznice su dostupne svakim radnim danom od 10 do 14 sati u prostorijama kluba, te od 16,30 do 19,00 na Ticket Pointu. Cijene ulaznica su 70 kn za Zapad Sredina, te 50 kn za tribine Lijevo i Desno.

Komentari