tan ruiwu

Kinez s hrvatskom putovnicom novi član stolnoteniskog kluba ''STARR'' Varaždin

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 03.07.2017. 18:41

Zadnja izmjena: 03.07.2017. 18:41

Nakon vrlo uspješne prošle sezone, Stolnoteniski klub „STARR“ Varaždin, u novu sezonu ući će s još većim ambicijama. O tome su u ponedjeljak na konferenciji za novinare govorili predsjednik STK „STARR“, Ronald Ređep, vrhunsko pojačanje kluba – hrvatski reprezentativac Tan Ruiwu te glavni tajnik Zajednice, Patrik Koščak.

- Uspjeli smo podići varaždinski stolni tenis i na domaćem i na međunarodnom planu. Bila je to najuspješnija klupska godina do sada. Igrali smo na četiri kolosijeka, domaću Superligu – Prvenstvo Hrvatske, Srednjoeuropsku Superligu, europski ETTU kup i Hrvatski kup. Bili smo drugi u Europi i u Hrvatskoj, gdje nam je naslov izmakao za par loptica“, rekao je predsjednik STK „STARR“ i predstavio veliko pojačanje kluba.- rekao je Ređep i dodao kako je jako sretan dolaskom Tan Ruiwua u klub.

- Ruiwu Tan je osvojio pet medalja za Hrvatsku, a osim igračkog dijela puno će značiti i u trenerskom dijelu sa svojim iskustvom, ali i u marketinškom dijelu da privučemo neke programe i projekte u Varaždin,- dodao je Ređep.

Kinez s hrvatskom putovnicom istaknuo je da je u Varaždin došao na poziv sportskog prijatelja Ronalda Ređepa koji ga je zvao i prošle sezone, ali tada se nije mogao odazvati zbog drugih obaveza.

- Sad sam odlučio doći jer stolni tenis u Varaždinu napreduje i ja mogu pomoći u njegovom daljnjem razvoju.- poručio je Tan Ruiwu.

Cilj je da u Varaždinu napravimo trening centar, da se mladi igrači zadrže u Varaždinu i okolici, a ima i interesa drugih da ovdje treniraju“, rekao je Ređep te podsjetio da je u Varaždinu prije nekoliko godina pokrenut Regionalni stolnoteniski centar kao razvojni projekt HOO-a zbog puno dobrih mladih igrača o kojima se na taj način vodi briga.

 

 

Komentari