Kiša kvari raspored odigravanja mečeva na US Openu

Objavljeno: 08.09.2011. 10:18

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Koliko god organizatori uporni i strpljivi bili, u srijedu na US Openu neće završiti nijedan meč. Prvo je bio otkazan cijeli dnevni dio programa, u kojem su bila četiri zaostatka iz muške osmine finala, a zatim i večernji mečevi, u kojima su u akciji trebale biti tenisačice, piše sportnet.

Tri meča osmine finala muškog turnira US Opena, započeta u srijedu, bit će nastavljena dan kasnije, u slučaju da vremenske prilike bude povoljnije. Rafael Nadal i Gilles Müller, Andy Murray i Donald Young, kao i David Ferrer i Andy Roddick bili su prekinuti u ranoj fazi svojih dvoboja započetih po kiši, a kako se vrijeme nije popravilo, organizatorima nije preostalo ništa drugo nego potpisati predaju.

John Isner i Gilles Simon još nisu ni započeli svoj dvoboj osmine finala, a čeka se i početak dva četvrtfinalna dvoboja u gornjoj polovici ždrijeba, susreta Novaka Đokovića i Janka Tipsarevića, odnosno Rogera Federera i Jo-Wilfrieda Tsonge.

Koji sat nakon odluke o muškom djelu programa, kiša je potpuno pobijedila tenis nakon što su otkazani i predviđeni mečevi ženskog turnira.

U večernjem terminu na rasporedu su bila sva četiri četvrtfinalna ogleda, Caroline Wozniacki - Andrea Petkovic, Serena Williams - Anastasija Pavljučenkova, Angelique Kerber - Flavia Pennetta i Vera Zvonareva - Samantha Stosur, ali svi su odgođeni za četvrtak.

Kako je prognoza nepovoljna i u nastavku tjedna, pitanje je kako će i kada biti nadoknađeni ovi zaostaci.

Izvor: sportnet.hr

Komentari