malogonogometa liga Žarovnica 2022.

Klesarstvo Martinčević – Novaki najviše profitiralo u dva odigrana kola

Objavljeno: 08.05.2022. 17:44

Zadnja izmjena: 08.05.2022. 17:48

U dvorani osnovne škole Ante Starčevića u Lepoglavi igrane su utakmice odgođenog 7., te redovnog 8. kola, 1. izdanja Laško malonogometne lige, koju organizira Društvo športske rekreacije Žarovnica.

Novo, 7. kolo otvorili su UŠR Vrbno i MNK Drvodjelac Ivanec, a utakmica je okončananeodlučnim rezultatom 3:3, te je tako Vrbno postala prva momčad koja je Drvodjelcu uspjela 'otrgnuti' bodove. 

Domaćin, DŠR Žarovnica, poražena je od momčadi Elektro Mont M & Caffe Bar Cvetlin rezultatom 3:6, uz sjajnu partiju Tonija Zagorščaka, koji je postigao 4 gola, a The Best of Cojones je s minimalnih 3:4 izgubio od Klesarstva Martinčević – Novaki.Slobodna u 7. kolu je bila Višnjica.

Prvi susret 8. kola bio je sjajni derbi između DŠR Žarovnice i Drvodjelca, koji je okončan neodlučenim rezultatom 2:2, s time da je Žarovnica vodila s 2:0, a Drvodjelac se i ovoga puta u samom finišu 'izvukao' od poraza, u ovom slučaju golom Jurice Maloića u pretposljednjoj minuti.

U preostake dvije utakmice DŠR Višnjica je s 5:0 pobijedila The Best of Cojones, a Klesarstvo Martinčević – Novaki su, u još jednoj neizvjesnoj utakmici, rezultatom 5:3, bili bolji od Elektro Mont M & Caffe Bar Cvetlin.U 8. kolu slobodno je bilo Vrbno.

Nakon osam kola u vodstvu je MNK Drvodjelac sa 17 bodova, UŠR Višnjica, DŠR Žarovnica i Klesarstvo Martinčević – Novaki imaju po 10, Elektro Mont M & Caffe Bar Cvetlin 9, UŠR Vrbno 7, a The Best of Cojones 6 bodova.

Iduće kolo igra se u subotu, 14. svibnja, na igralištu u Žarovnici

Komentari