ŽRK KOKA

Koka uoči Podravke - Domjan u Splitu igrala sa slomljenim prstom

Objavljeno: 30.03.2021. 19:38

Zadnja izmjena: 30.03.2021. 19:56

Izvor: HRS

ŽRK Koka sutra nadoknađuje neodigrani susret u Koprvinici s Podravkom Vegetom. Trener Vladimir Canjuga izvest će kominiranu postavu varaždinskih rukometašica. 

- Priliku budu dobile cure koje dobivaju manju minutažu jer nas ne opterećuje nikakva razlika tim više što je Ines Domjan do daljnjega van stroja jer joj definitivno pukla kost na prstu, a takva s prijelomom je igrala i u Splitu. Pokušat ćemo se što više boriti i što više angažirati da rezultat bude što primjereniji, a kvaliteta Podravke je neupitna. Utakmica će nam poslužiti da održimo kontinuitet za ono što nas čeka nakon toga, a to je Kup utakmica u Bjelovaru protiv Bjelovara i protiv Murvice u Varaždinu u prvenstvu. Odlazimo neopterećeni uz želju da se nitko novi ne ozljedi i da pružimo što bolji otpor Podravki, naglasio je trener Canjuga.

Igračica Koke Gabrijela Bešen se nada kako će ekipa nastaviti igrati kao u posljednjih nekoliko susureta.
- U zadnjih par utakmica osjećam da igramo puno odvažnije i da igramo kao ekipa. U Splitu smo odigrali jako dobru utakmicu gdje su sve cure dobile priliku. Nadam se da ćemo protiv Podravke isto kroz cijelu utakmicu se boriti i igrati kako znamo, dodala je Bešen.

Naši europski predstavnici koji su posljednjih mjeseci imali međunarodne obveze i morali odgoditi utakmice prve hrvatske lige za rukometašice, danas i sutra nadoknađuju propušteno. Tako će Lokomotiva Zagreb danas, 30. ožujka odigrati zaostali susret 20. kola protiv Sinja. Podravka Vegeta će pak, sutra 31. ožujka dočekati Koku, a Bjelovar će biti domaćin Dugom Selu 55. Nakon toga, ostat će još samo osam zaostalih susreta koje treba odigrati da bi se ljestvica do kraja kompletirala.

Komentari