velika pobjeda rukometašica

Koke pomele svoju izravnu konkurenciju i čvrsto zasjele na treće mjesto Prve lige!

Objavljeno: 11.02.2017. 17:33

Zadnja izmjena: 11.02.2017. 17:38

U današnjoj utakmici Prve hrvatske rukometne lige za žene rukometašice Koke savladale su svoje izravne rivalke iz Sesveta s visokih 28:19 i time zasjele same na treću poziciju - najvišu u svojoj povijesti!

Koke su se od početka opredijelile za čvrstu i agresivnu obranu, u kojoj se osobito istaknula vratarica Janja Golubić s čak 20 obrana. Trener Canjuga isprobao je i drugu vrataricu Saru Dominić koja je obranila 1 šut i primila 1 gol.

Pred povijesnim uspjehom

Najbolji strijelac opet je bila Ivana Dragišić, s velikih 11 pogodaka i to iz svega 13 šuteva. Odlično su gađale i nedavna akvizicija Martina Čović sa 6 i Silvija Masnić s 5 pogodaka. Već je prvo poluvrijeme pokazalo tko vlada terenom, jer su ga Koke završile s uvjerljivih 12:6.

U drugom poluvremenu tempo je još pojačan, strijelci su zaredali s pogotcima, tako da je postignut uistinu vrijedan rezultat. Koke su sada 3. na tablici s 18 bodova, u stopu ih prati Zamet sa 17, a Sesvete Agroproteinka nakon današnjeg varaždinskog poraza pale su na 5. mjesto. Ima još dosta do kraja sezone, ali optimizam u redovima Koke sada ima čvrstog temelja i vrlo je realno očekivati da će ovu sezonu naše rukometašice završiti s najboljim plasmanom ikada.

Komentari