važan korak k europi

Koke prekosutra igraju možda i najvažniji meč prvenstva - dođite ih podržati!

Objavljeno: 09.02.2017. 09:25

Zadnja izmjena: 09.02.2017. 09:28

Varaždinske rukometašice ove subote u Areni dočekuju ekipu Sesveta Agroproteinke - svog izravnog i najljućeg rivala u borbi za treće mjesto. U slučaju pobjede Koke će steći značajnu prednost i biti na korak od Europe.

U ovom trenutku Koke drže treću poziciju, ali s istim brojem bodova kao i klub iz Sesveta, samo s boljom gol razlikom. Stoga je pobjeda u ovom meču iznimno važna, a plasman na treće mjesto bio bi njihov najbolji u povijesti. Podsjetimo da su Koke dobile priznanje kao najbolja ženska ekipa Varaždina za 2016. godinu, jer su u prethodnom prvenstvu osvojile peto mjesto. Sada imaju izgledne prilike da to i poprave, što bi donijelo i nastup u europskom Challenge Cupu. Treba spomenutii i da je Ivana Dragišić u ovom trenutku najbolji strijelac cijele Prve lige.

Kako saznajemo od izvršnog direktora kluba Damira Premužića, sve igračice su spremne za subotnji nastup, tako da u klubu gaje umjereni optimizam pred ovaj derbi 12. kola. Svjesni su da pobjeda neće doći sama od sebe, nego uz maksimalni trud cijele ekipe. I, nadamo se, uz jaku potporu s tribina, koje ove igračice nedvojbeno zaslužuju.

Možda za kraj i jedan kuriozitet s posljednjeg odigranog meča prošle subote protiv Dalmatinke: trener Vladimir Canjuga dao je priliku za nastup svim igračicama koje je imao na raspolaganju - njih ukupno 14 - i sve su zabile barem po jedan gol! A neke od njih još nisu navršile ni 16 godina. Stoga bi stvarno trebalo dati podršku našoj najboljoj ženskoj ekipi. Ulazak na  meč koji počinje u 15.30 je besplatan.

>> FOTO Sinoćnjom golijadom Koke se ponovno vratile na treće mjesto prve lige

Komentari