mega projekt hns-a

Komisija za insfrastrukturu HNS-a targetirala novih šest terena za postavu umjetne trave

Objavljeno: 14.07.2020. 18:33

Zadnja izmjena: 14.07.2020. 19:12

Pod predsjedanjem predsjednika Županijskog nogometnog saveza Nenada Horvatića, danas je održana sjednica Komisije za infrastrukturu HNS-a koja nastavlja s mega projektom izgradnje 105 nogometnih terena širom Hrvatske.

Prvi teren na kojem je postavljena umjetna trava bio je teren NK Varaždina, nakon čega su uslijedile investicije u umjetnu travu u Koprivnici, Zadru, Osijeku i Bijelom Brdu. Danas su, pak, donesene odluke o realizaciji postave umjetne trave na novih šest lokacija. Kako je, naime, nogometnu javnost izvjestio Nenad Horvatić, sljedeća serija investicija realizirat će se u Čakovcu, Krapini, Rudešu, Pitomači, Rabu i na zagrebačkom terenu NK Ravnice.

Sufinanciranje UEFA-e

- Ovime nastavljamo, izjavio je predsjednik Komisije Horvatić, s projektom izgradnje 105 terena s umjetnom travom po cijeloj Hrvatskoj. Hvala Izvršnom odboru HNS-a na čelu predsjednikom Davorom Šukerom na potpori u realizaciji ovog projekta.

Projekt se, inače, sufinancira iz UEFA HatTrick projekta, a kada je riječ o konkretno Varaždinskoj županiji, predstoje još dvije investicije, od kojih će jedna vrlo vjerojatno biti izgradnja nogometnog terena u Jalkovcu u sklopu Kampa Županijskog nogometnog saveza.

Kako izgleda teren s novom travom u Varaždinu, prisjetite se u našem eTV prilogu: