KK VARTEKS

Košarkaši Varteksa od iduće sezone u Drugoj ligi

Objavljeno: 30.06.2022. 12:49

Zadnja izmjena: 30.06.2022. 12:53

Foto: KK Varteks

Košarkaški klub Varteks iz Varaždina sljedeće sezone natjecat će se u Drugoj košarkaškoj ligi Sjever.

Klub se intenzivno razvija nekoliko godina, za što su osobito zaslužni treneri Dejan Čonda, Matija Ciglar i Marin Cesarec koji vode mlađe skupine, te Petar Zajec i Andro Skupnjak koji vode seniorsku ekipu.

- Ove sezone napravili smo odličan posao, stabilizirali smo seniorsku ekipu, doveli dosta mladih igrača najviše Varaždinaca. Također namjera nam je zadržati većinu postojećeg igračkog kadra uz naravno još par pojačanja od kojih su tri sigurna, a s njih nekoliko još  razgovaramo. Svi zajedno bit će predstavljeni prije početka sezone, najavio je predsjednik  kluba Petar Zajec.

Suradnja s "Mravom"

Dogovorili su i suradnju s Košarkaškom akademijom "Mrav" iz Zagreba što je odlično za razvoj trenera i dječaka mlađih dobnih kategorija kroz razne turnire, kampove, seminare i prijateljske utakmice.

- Sljedeće sezone očekujemo stabilnu seniorsku sezonu i cilj nam je sredina tablice, a uz malo sreće i podršku navijača nadamo se i kojem mjestu više. Također očekujemo još bolje rezultate u mlađim dobnim kategorijama i čim veći broj djece da se uključi u sport odnosno košarku, što je prioritet. Drago nam je i da imamo podršku lokalnih sponzora i javnog sektora, naročito Grada Varaždina i drugih subjekata kao što je Varkom d.d. kojima ovom prilikom zahvaljujem što su prepoznali i podržali određene projekte kluba, naglasio je Zajec.

Iz KK Varteks pozivaju sve zainteresirane dječake od 1. do 5. razreda osnovne škole da se uključe u besplatnu školu košarke za nove članove tijekom srpanj na vanjskim igralištima u Varaždinu. Sve dodatne informacije na: facebook - kk varteks i www.kkvarteks.com.
 

Komentari